top of page

Nexen Tire noul sponsor al echipei SK Slavia Praga

Updated: Feb 7, 2022


Source: http://www.nexentire.com/international/media/news/1231907_1422.php

Nexen Tire a semnat un parteneriat sportiv cu clubul de fotbal SK Slavia Praga pentru a-si largi prezenta pe pietele europene.


De la deschiderea fabricii europene in Rebuplica Ceha in 2019, Nexen Tire continua sa-si dezvolte consitentizarea in intreaga Europa, facand echipa cu clubul de fotbal profestionist ceh, campioni ai sezonului precedent. La echipa ceha evolueaza si internationalul roman Nicolae Stanciu.


Sigla si insemnele companiei vor fi afisate pe tot stadionul de fotbal pentru a spori gradul de constientizare a consumatorilor.


Nexen Tire, una dintre cele mai importante companii mondiale din industria anvelopelor, este incantata sa anunte sponsorizarea clubului de fotbal Slavia Praga pentru sezonul competitional 2021/2022.


Parteneriatul de doi ani a inceput in timpul primului meci al clubului din liga pe teren propriu, pe 7 august. Pe tot parcursul parteneriatului, marca Nexen va fi vizibila la Eden Arena, casa SK Slavia Praga, unde compania va profita de ocazie pentru a atrage fani, precum si de a folosi logo-ul Slavia Praga si continutul legat de jucatori in materiale promotionale.


Sigla Nexen va fi afisata pe panourile cu LED-uri de la Eden Arena in culorile purpurii ale companiei si va evidentia banda de rulare premium a anvelopelor sale N'Fera Sport. Marva va fi, de asemenea, vizibila in jurul terenului de joc si in cadrul stadionului si pe platformele online ale SK Slavia Praga.


"Suntem foarte incantai sa intram intr-un parteneriat reciproc anvantajos" a declarat John Bosco Kim, presedintele Nexen Europa. "Performantele de top pe termen lung ale echipei si cele mai inalte ambitii sunt in conformitate cu modul in care proiectam si fabricam anvelopele autoturismelor noastre si asteptam cu nerabdare colaborari prolifice si succes impreuna, atat pe teren cat si in afara lui."


Vizibilitatea marcii Nexen in Republica Ceha, care gazduieste noua fabrica de productie din Bitozeves langa Zatec incepand cu 2019, se asteapta, de asemenea, sa creasca datorita gamei largi de activitati comune care decurg din parteneriat. Nexen are in prezent cinci tramvaie complet invelite in publicitatea Nexen in Praga si doua in Ostrava.


Nexen Tire va oferi, de asemenea, beneficii exclusive, permitandu-le partenerilor sai de afaceri sa experimenteze atat entuziasmul meciurilor de pe Eden Arena, cat si entuziasmul companiei pentru evenimente sportive, pentru a sprijini partenerii SK Slavia din sectorul non-profit.


Entuziasmul Nexen pentru fotbal, care se manifesta prin colaborari cu mai multe cluburi europene importante, a fost forta motrice a parteneriatului. In 2015, Nexen a format un parteneriat cu Manchester City si doi ani mai tarziu a devenid "partenerul de maneca" al clubului, permitand logo-ului sau sa apara pe manecile tricourilor echipei din Manchester. Alti parteneri majori includ Bundesliga germana, Eintracht Frankfurt si AC Milan.

8 views0 comments

Comments


bottom of page