top of page

Nexen Tire va dezvălui noi anvelope de iarnă la The Tire Cologne

Nexen Tire va dezvălui noi anvelope de iarnă la The Tire Cologne

Nexen Tire urmează să își prezinte gama extinsă de produse la The Tire Cologne 2024, 4-6 iunie, Köln, Germania, la standul producătorului, cu numărul A010-B019, aflat în Sala 6.


Producătorul de anvelope din Coreea de Sud va găzdui, de asemenea, două conferințe de presă în ziua deschiderii târgului, dezvăluind ultimele sale produse de iarnă și noile parteneriate cu producători de mașini renumiți pentru anvelope de primă echipare.


Nexen Tire va oferi participanților o experiență interactivă directă într-o zonă expozițională inovatoare dedicată producției de anvelope, prezentând tehnologia de ultimă oră implementată la uzina sa de ultimă generație din Žatec, Cehia. Astfel, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze procesele de producție extrem de automatizate printr-un model care va replica cât mai realist fabrica din Cehia. Mai mult, o zonă de expoziție dedicată sporturilor cu motor va cufunda vizitatorii în capacitățile de înaltă performanță ale anvelopelor Nexen, evidențiind eforturile mărcii de sport cu motor pe circuitul Nürburgring.


La stand, pentru a sublinia durabilitatea, Nexen Tire își va pune în evidență angajamentul față de soluții de mobilitate ecologice pentru vehiculele electrice și hibride, după ce, recent, producătorul coreean a câștigat eticheta de mediu „Green Tire” pentru anvelopa sa N’Blue 4 Season 2, recunoscându-i-se contribuțiile sale la reducerea amprentei de mediu în timpul producției și utilizării anvelopelor.

4 views0 comments

Kommentare


bottom of page