top of page

Noile modele de anvelope All Season Michelin CrossClimate 2

Updated: Feb 7, 2022




Anvelopele all season sunt din ce in ce mai populare, acestea ofera o manevrabilitate eficienta pe zapada si pe suprafete acoperite de apa. Prin urmare, gama de anvelope disponibile a crescut foarte mult in ultimii ani. Cea mai recenta aparitie a colectiei este anvelope CrossClimate 2 de la Michelin.


Caracteristicile anvelopei Michelin CrossClimate 2


Aceasta noua anvelopa a familiei CrossClimate a suferit o serie de modificari, permitandu-i sa functioneze mai bine ca niciodata. CrossClimate 2 ofera o performanta de lux, precum si caracteristici de siguranta superioare, toate intr-unul, du dimensiuni disponibile si pentru SUV-uri.


Cea mai distinctiva caracteristica a Michelin CrossClimate 2 este compusul sau termic adaptiv, care ofera anvelopei o aderenta si o tractiune excelenta in toate conditiile meteorologice, de la zapada si gheata pana la asfalt uscad sau umed. Datorita tehnologiilor inovatoare Michelin, aceasta anvelopa este versiunea perfecta pentru o conducere sigura si confortabila.


O alta caracteristica o reprezinta designul benzii de rulare, care ofera un model unic de unghiuri in banda de rulare pentru a oferi o aderenta generala pe zapada si pe drumurile uscate. Anvelopele care sunt proiectate sa functioneze bine in conditii de iarna, de obicei, nu functioneaza la fel de bine in conditii de asfalt uscat, datorita materialelor mai moi si mai flexibile, Michelin pare sa fi depasit complet aceste probleme cu CrossClimate 2, fiind o anvelopa buna pentru o experiente placuta de conducere, indiferent de conditii.


Cum functioneaza anvelopa CrossClimate 2?


Directia cu aceste anvelope este usoara, receptiva si este asociata cu performante de aderenta vizibile pe suprafete uscate si umede, in orice caz veti fi extrem de multumiti de performantele aceste noi anvelope.


Avand simbolul 3PMSF, aceasta anvelopa indica faptul ca are performante remarcabile, in special in conditii de zapada si gheata, datorita modelului unic in forma de V de pe banda de rulare a acestei anvelope.


Aceasta banda de rulare speciala permite ca apa sa fie deversata rapid in condifii meteorologice nefavorabile. Numarul unic de striatii al benzii de rulare ii permite sa functioneze bine si in conditii de vreme calduroasa si uscata.


Modelul benzii de rulare a fost proiectat atat de eficient incat a excelat in testele de franare, depasindu-si concurentii oprindu-se pana la 17 metri mai repede in conditii de umezeala.


Durabilitatea anvelopei


Un alt punct de remarcat al anvelopei Michelin CorssClimate 2 este durata sa lunga de viata. Datorita modelului sau unic al benzii de rulare, care permite distribuirea uniforma a greutatii si fortei vehiculului pe anvelopa pentru o uzura lina si mai uniforma. De asemenea, are o caracteristica suplimentara a tehnologiei Michelin Sipelock 3D, care imbunatateste si mai mult durata de viata a anvelopei, astfel fiin o alegere expelenta pentru orice autoturism.


Este potrivit pentru masinea mea?


CorssClimate 2 este una dintre cele mai bune alegeri din segmentul sau, oferind o experienta de conducere placuta in toate conditiile meteo. Anvelopa a fost conceputa special pentru a absorbi orice imperfectiuni de pe suprafata drumului, transferand mai putine interferente soferului pentru o calatorie mai lina. In plus, zgomotul la rulare este redus datorita compozitiei anvelopei si a caracteristicilor excelente de design. In general, este o anvelopa puternica pentru toate anotimpurile. Pentru a gasi toate dimensiunile disponibile accesati site-ul nostru www.janta.ro





Comments


bottom of page