top of page

Noua janta din aliaj DOTZ Lagunaseca

Updated: Feb 7, 2022


Jante aliaj DOTZ LagunaSeca


Ce au in comun o janta si stilul de viata al oamenilor? Atragerea privirilor prin toate mijloacele. Pentru a realiza acest lucru conteaza dimensiunea jantelor. De accea, nu numai ca noul DOTZ a fost numit dupa cea mai populara pista din SUA, ci este si cea mai mare janta din gama jantelor DOTZ, lasand cu siguranta o impresie durabila.


Cu DOTZ LagunaSeca performantele sunt prezente in permanenta. Designul mare cu spite incrucisate este atemporal, cu liniile sale drepte, ofera un aspect sportiv si elegant. Masinile din gama medie beneficiaza in special de noua jnata, oferindu-le un aer de individualitate si permite o vedere adanca in suspensia rotii. Zona centrala detalita si compacta este un punct de atractie suplimentar.


Janta din noul design din aliaj este diponibila in dimensiunile de 8X19 pana 10X21 inci si dispune de aprobare VTA.


Masinile de gama medie de top, precum BMW 3 pana la BMW 8 si audi A3 pana la A7, vor gasi o potrivire tehnica optima in janta DOTZ LagunaSeca de cea mai inalta calitate, Made in Germany.


Cele doua variante de culoare, Lagunaseca Dark si LagunaSeca grey sunt protejate de vopseaua unica SR3. Daca veti merge pe drumuri acoperite cu namol sau alte suprafete care vor murdari jantele nu trebuie sa va faceti griji in privinta aspectului, DOTZ LagunaSeca nu isi va pierde din stralucire.


Este timpul sa va schimbati jantele cun noul model de la DOTZ. Utilizati configuratorul virtual de jante disponibil pe janta.ro pentru a vedea cum arata pe masina inainte de a o monta. Pur si simplu intrati in configuratori, selectati janta dorita si fiti uitmit.



Jante aliaj DOTZ

9 views0 comments

Comments


bottom of page