top of page

NOUL GitiSynergyH2 disponibil acum pe JANTA.RO!

Updated: Feb 7, 2022


Anvelope vara GITI Synergy H2

Anvelopa de vară GitiSynergyH2 este disponibilă acum pe JANTA.RO, fiind recomandată de parteneriatul dintre Giti Tire și grupul Volkswagen prin intermediul căruia diverse modele precum VW Caddy 5 și Skoda Karoq au fost echipate din fabrică cu pneuri GitiSynergyH2.


GitiSynergyH2 este prima anvelopă destinată pieței europene care utilizează platforma tehnologică AdvanZtech, un sistem de cercetare și dezvoltare marca Giti Tire, integrat la nivel global, care stimulează și susține consecvența în inovația tehnologică, cu scopul de a imbunătății experiența de condus prin intermediul fiecărui model lansat.


Modelul GitiSynergyH2 a fost dezvoltat în Centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, având la bază concepte precum siguranța, eficiența și precizia. Anvelopa Giti a fost testată riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania.


Debutul său a avut loc în Decembrie 2020, anvelopa Giti fiind selecționată să echipeze din fabrică modelul VW Caddy 5 în dimensiunile 205/60R16 XL 96H și 215/55R17 XL 98H, precum și modelele Seat Ateca și Skoda Karoq în dimensiunea 225/55R17 97V.


Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele A și C, în funcție de dimensiune.


Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare aduce îmbunătătiri semnificative în minimizarea distanțelor de frânare pe carosabil ud și uscat.


Noul profil facilitează o direcție precisă și un nivel optim de manevrabilitate. Canelurile eficientizează evacuarea apei de pe suprafața benzii, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.


Grație construcției sale, anvelopa Giti beneficiază de o masă optimizată care favorizează o rezistența redusă la rulare, îmbunătățind astfel și economia consumului de carburant.




Anvelope vara GITI


Anvelopa de vară GitiSynergyH2 este destinată automobilelor compacte, monovolumelor și SUV-urilor de mici dimensiuni, fiind produsă în șaptesprezece dimensiuni care variază între 15 și 18 inci, cu lățimi cuprinse între 185-235 mm și indici de viteză T, H, V, W și Y.




Anvelope GITI


Giti Tire este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, având în portofoliu mărci precum Giti, GT Radial și Runway, care oferă o gamă largă de modele destinate pieței Europene.


Comments


bottom of page