top of page

O aparitie eleganta

Updated: Feb 7, 2022

AEZ ARUBA DARK combinat cu Audi S7, promite estetica pura si performanta optima.




Limuzina sportiva


La Audi S7, contururile sportive si eleganta extravaganta se unesc. Contururile dinamice, impreuna cu linia plafonului inclinata, fac ca coupe-ul in cinci usi sa arata mai lung decat este. Cu 4.96 metri, S7 reuseste sa ofere o multime de confort interior si spatiu. Scaunele sport S, care fac parte din caracteristicile standard cu tetierele integrate, sporesc si mai mult caracterul atletic, permitant confortul si pentru soferii inalti. In plus, Audi S7 reuseste sa convinga ca limuzina, oferind suficient spatiu pentru picioare pe scaunele din spate, chiar daca ai intaltime peste medie. Daca se intmpla sa faci o calatorie mai lunga, nicio problema, Audi S7 poate impacheta lana la 1390 litri, ceea ce face spatiu suficeint pentru bagaje mai mari.




Tehnologie de lux


In spatiul interior discret, care convinge cu elemente negre lucrioase si cromate, veti gasi un centru de infotainment de ultima generatie. Audi S7 poate fi controlat prn intermediul a doua monitoare cu ecran tactil care functioneaza impreuna cu anumite aplicatii, cum ar fi, de exemplu, navigarea.


Sistemul de infotainment poate fi actionat prin atingere usoara sau comanda vocala. Nu veti gasi instrumente analogice in S7.




Performanta convigatoare


Spre deosebire de A7, suspensia spor a lui S7 are o coborare standard de 10 mm. Amortizarea controlata electronic si suspensia pneumatica adaptiva, in plus fata de diferentialul spor pe puntea spate, ofera o senzatie de conducere optima si totusi sportiva. S7 aluneca peste asfalt, blocand zgomotul iritant din trafic cu o izolatie excelenta impotriva zgomotului. Dispune de un motor 3.0 V6 TDI puternic de 344 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.1 secunde.



Un duo puternic


Cand vine vorba de implementarea perfecta a performantelor, S7 se bazeaza pe un partener de calitate- AEZ Aruba dark.


Designul cu spite in "V" subliniaza aspectul sportiv si contururile elegante. AEZ Aruba reprezinta placerea de conducere suprema si a fost dezvoltat special pentru clase medie superioara a grupurilor Audi si Volkswagen. Dimensiunile cuprinse intre 18 si 21 de inci nu lasa nimic de dorit si datorita aprobarilor ECE si VTA nu veti avea nevoie de inregistrari suplimentare.


Audi S7 in combinatie cu jantele din aliaj AEZ Aruba garanteaza un aspect sportiv, elegant, cu o multime de sitractie la volan.


Verificati compatibilitatea jantelor cu masina dumneavoastra folosind configuratorul virtual 3D de pe site-ul www.janta.ro

Comments


bottom of page