top of page

O vizualizare a libertatii si individualitatii- AEZ ARUBA

Updated: Feb 7, 2022

Noua janta din aliaj de calitate superioara de la AEZ impresioneaza prin contururile sale elegante subliniind elementele de design asimetrice care fac ca janta sa fie deosebit de atragatoare. De accea mica insula autonoma Aruba este eponimul perfect. Exista, de asemenea, un sentiment de libertate si independenta atunci cand montati noua janta AEZ deoarece, datorita aprobarilor ECE si VTA nu necesita intregistrati speciale. Sunt destinate in special modelelor de la Audi si Volkswagen. Cu dimensiuni de 18 pana la 21 inci, janta sportiva imbunatateste aspectul tuturor masinilor din gama medie si superioara.



Jante aliaj AEZ Aruba


Focusul tehnic personalizat al jantelor din aliaj AEZ Aruba se bazeaza pe modelele grupurilor AUDI si Volkswagen. Designul exceptional cu spite in V, cu suprafetele sale mici si inclinate, in combinatie cu elemente structurate cu linii drepte, confera jantei aspectul sau urban. Zona centrala mica si compacata ofera jantei o nota sportiva si agila.

Noua janta este disponibila in dimensiunile de 18-21 inci si este de calitate premium. Janta indeplineste cele mai inalte standarde si este, desigur, certificata TUV. Datorita imbunatatirii continue a proceselor de productie si a echipei de design inovatoare, noua janta cu multiple spite de la AEZ se dovedeste a fi un partener de incredere.


Janta cu designul cu spite in V are un finisaj perfect datorita variatiilor de culoare in grafit si negru, sportind si mai mult tridimensionalitatea AEZ Aruba. Vopseaua speciala AEZ SRC face ca janta sa straluceasca mereu ca noua.


Obtine o previzualizarea a jantei AEZ Aruba direct pe masina ta cu ajutorul configuratorului 3D de jante disponibil pe www.janta.ro. Introduceti datele despre masina si aruncati o privire la cum ar arata janta pe masina dumneavoastra.



Janta aliaj premium

11 views0 comments

Comments


bottom of page