top of page

Parteneriatul AEZ si RB Leipzig merge mai departe

Updated: Feb 7, 2022


Jante Aliaj AEZ Leipzig

De la inceputul anului, RB Leipzig si AEZ isi extind parteneriatul. AEZ a fost partener oficial a clubului german de fotbal din Bundesliga din ianuarie 2020. Parteneriatul va continua asa cum este in prezent si va include utilizarea logo-ului si a drepturilor de denumire, publicitate perimetrala in Red Bull Arena, precum si pe canalele social media ale echipei de fotbal.

Mario Bagheri, director vanzari si Marketing Alcar Wheels: "Dupa un an de succes pentru ambele parti, sunt cu atat mai incantat sa continui parteneriatul. Atat RB Leipzig, cat si AEZ au peroformat foarte bine."


RB Leipzig pe drumul spre succes


In multe moduri, ultimul sezon a functiona conform planului pentru RB Leipzig, terminand stagiuna 2020 a sezonului din Budensliga pe locul 3. De asemenea, pentru prima data in istoria clubului, echipa a concurat in semifinalele Ligii Campionilor. Sezonul actual promite o performanta mult mai ridicata fata de cel precedent.

Dupa ce a terminat turul de campionat pe loucul 2, returul a lasat toate oportunitatile larg deschise. Echipa condusa de Julian Nagelsmann a ajuns pana in optimile de finala ale Ligii Campionilor sezon 2021 fiind eliminata de formatia engleza Liverpool, demonstrand inca o data ca se afla printre cluburile de top din Europa.


AEZ prezinta janta din aliaj Leipzig


Numele modelului Leipzig al noului design al jantei cu spite in Y nu este unul intamplator. In calitate de partener oficial al RB Leipzig, este logic ca AEZ sa sublinieze continuarea parteneriatului prin lansarea unui nou design. AEZ Leipzig este o janta desitnata SUV-urilor care vine cu aprobare ECE pentru majoritatea modelelor. Dimensiunile variaza de la 20 la 22 inci, concentrandu-se pe cele mai importante SUV-uri din segmentul premium precum Porsche Cayenne, BMW X5 si X6, Range Rover si Range Rover Sport.



Jante din aliaj usor AEZ Leipzig
Jante aliaj AEZ Leipzig


AEZ Leichtmetallrader doreste echipei de jotbal sa aiba succes in Budensliga si Liga Campionilor in urmatorii ani.

ความคิดเห็น


bottom of page