top of page

Sailun devine furnizor de anvelope aprobat de FIA

Updated: May 30

 Sailun va furniza exclusiv anvelope de curse pentru diverse evenimente FIA

Din 2024, Sailun va furniza exclusiv anvelope de curse pentru diverse evenimente FIA.

Astfel, Federația Internationale de Automobile și-a actualizat lista de furnizori omologați pentru anvelope pe 22 februarie și, pentru prima dată, această listă conține și un producător chinez de anvelope – Sailun Group.

Începând cu sezonul 2024, Sailun va acționa ca furnizor unic de anvelope de curse pentru diferite evenimente internaționale, inclusiv Campionatul Chinez FIA F4, Seria Internațională TCR Asia, Campionatul China Touring Car (CTCC) și Campionatul Superrace găzduit în Coreea de Sud.


Sailun a făcut progrese notabile în tehnologiile folosite pentru anvelopele de curse, acumulând experiență în mai multe evenimente globale de top. Producătorul de anvelope vorbește și despre transferul tehnologiei anvelopelor de curse către anvelopele autoturismelor, oferind astfel clienților produse și servicii de „next-level”.


Prin participarea activă în competiții FIA, Sailun intenționează să-și consolideze prezența mărcii în rândul consumatorilor din întreaga lume, crescând astfel gradul de conștientizare a mărcii și extinzându-se pe piețe mai mari.

În viitor, Sailun plănuiește să încorporeze tehnologia EcoPoint3 în anvelopele de curse, concentrându-se, astfel, pe dezvoltarea anvelopelor de curse cu performanță superioară, trasnferând, în același timp, tehnologiile avansate tesate în competiții și produselor PCR destinate șoferilor de zi cu zi, cu scopul de a oferi consumatorilor o experiență de condus mai sigură, mai confortabilă și mai ecologică.

12 views0 comments

Comments


bottom of page