top of page

Sailun echipează camioanele electrice ale grupului Voller cu tehnologie EcoPoint3

Updated: May 30

Sailun echipează camioanele electrice ale grupului Voller cu tehnologie EcoPoint3

Din ce în ce mai multe flote pun accentul pe transportul electric, iar maximizarea autonomiei este una dintre cele mai mari provocări. Cum mărirea bateriei nu este cea mai bună soluție întotdeauna, cea mai critică componentă devine anvelopa.

Astfel, Grupul European de logistică Vollers a ales să-și echipeze camionul său inaugural Volvo FM Electric cu Sailun Fuel Pro SDL2 pe puntea tractoare și anvelope Sailun Fuel Pro SFL2 pentru direcție.


„Anvelopele sunt adesea subestimate, dar sunt extrem de relevante în transportul de mărfuri al viitorului”, spune Stephan Cimbal, director de marketing la Sailun Europe. „Tocmai de aceea lucrăm îndeaproape cu producătorii de vehicule și companiile de tehnologie și oferim anvelope special pentru aceste cerințe.”


Decizia de a echipa camionul electric Vollers Group cu anvelope Sailun fabricate cu tehnologia EcoPoint3 subliniază angajamentul Sailun față de protecția mediului și durabilitate. Combinat cu alte caracteristici, Sailun Group creditează tehnologia EcoPoint3 pentru reducerea consumului de carburant, minimizarea zgomotului de rulare, reducerea emisiilor de carbon și maximizarea eficienței combustibilului.


Eficacitatea anvelopelor pentru camioane Sailun a fost validată de TÜV SÜD, care a acordat celor doua modele Sailun, Fuel Pro SDL2 și SFL2, eticheta A pentru eficiența energetică, recunoscându-le potențialul de a economisi până la opt procente de combustibil în comparație cu mărcile premium convenționale. „Costul pe kilometru și categoriile de rază mai lungă sunt foarte importante, mai ales în industria noastră”, comentează Christian Vollers, managing partner al Grupului Vollers. „Sailun Fuel Pro SDL2 în combinație cu SFL2 permite kilometraj constant ridicat și rezistență la rulare extrem de scăzută, oferind astfel caracteristicile esențiale pentru funcționarea economică a vehiculelor comerciale propulsate electric.”

6 views0 comments

Comments


bottom of page