top of page

Sailun ICE BLAZER ALPINE+ primește certificarea TUV SUD

Updated: Feb 7, 2022




ICE BLAZER ALPINE+ este primul model de anvelopă produsă în China care a trecut cu brio testele exigente realizate de către grupul de experti TUV SUD, obținând astfel certificarea TUV care atestă fiabilitatea și nivelul crescut de siguranță în plin sezon rece pe care anvelopa de iarnă SAILUN le oferă.


Modelul SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ oferă mai multă siguranță și confort în timpul deplasărilor efectuate pe timp de iarnă, chiar și atunci când un stil dinamic de condus este adoptat.


SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ nu va dezamăgi nici un șofer dornic să exploateze limitele automobilului său în timpul sezonului rece, oferind aderență optimă, în special pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă.


Profilul în V dispune de caneluri longitudinale prezente pe întreaga circumferință a benzii de rulare care asigură o evacuare eficientă a apei și distanțe de frânare mai scurte, minimizând astfel riscul apariției acvaplanării.


Reducerea zgomotului produs în timpul rulării este datorată blocurilor laterale optim poziționate pentru a minimiza vibrațiile, îmbunătățind astfel și nivelul de confort oferit.


Compoziția specială a benzii de rulare asigură elasticitatea optimă chiar și la temperaturi foarte scăzute, oferind o rezistență crescută la uzură și favorizând un consum redus de combustibil.


SAILUN ICE BLAZER ALPINE+ este produs într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 13” la 17” inci, cu o lățime maximă de 215 mm.




TERRAMAX A/T - All season cu marcaj 3PMSF


NOUL model allseason Sailun TERRAMAX A/T,conceput special pentru SUV-uri, pick-up-uri și autoutilitare, este recunoscut pentru tracțiunea optimă oferită atât pe carosabil ud, asfalt uscat cât și pe teren accidentat.


Versatilitatea deosebită a acestei anvelope este atestată de marcajul 3PMSF(Fulg de nea în pisc de munte), care garantează că produsul îndeplinește condițiile riguroase de testare și este potrivit pentru funcționarea în condiții meteorologice dificile, specifice de iarnă, fiind în același timp o anvelopă veritabilă all season M+S.


TERRAMAX A/Tconferă niveluri excepționale de manevrabilitate și stabilitate atât pe asfalt cât și pe teren accidentat, grație profilului inovator,oferindun nivel superior de confort în rulare, indiferent de carosabil.


Banda de rulare dispune de caneluri adânci care dispersează eficient apa, zăpada și noroiul, facilitând tracțiune optimă pe orice tip de teren. Porțiunea centrală a benzii asigură o zonă de contact generoasă și îmbunătățește aderența fără a compromite nivelul de confort oferit.

Profil inovator:
  • Îndepărtează eficient pietrișul și este capabil să reziste perforațiilor survenite în timpul rulării.

Centrul rigid al benzii de rulare:

  • Conferă aderență sporită.

Caneluri multidirecționale:

  • Canelurile adânci multidirecționale optimizează confortul oferit în mers fără a compromite nivelul de tracțiune.



Dimensiuni Sailun TERRAMAX A/T

Anvelopa Sailun TERRAMAX A/T este disponibilă într-o gamă largă de douăzeci și cinci de dimensiuni, pentru jante începând de la 15 inch până la 20 inch.





Comments


bottom of page