top of page

Sailun lansează tehnologia de fabricație EcoPoint3

Updated: Feb 8, 2023

Recent, SAILUN a prezentat noua tehnologie de fabricație EcoPoint3, prin care își va produce anvelopele destinate autoturismelor electrice.

EcoPoint3 folosește un proces avansat de fabricație de amestecare în fază lichidă, care creează o rezistență redusă la rulare și va permite vehiculelor electrice să se deplaseze mai departe cu o singură încărcare.


Primele anvelope concepute cu ajutorul noilor metode de fabricație vor fi și primele anvelope destinate autoturismelor electrice produse de Sailun, ERANGE EV.


Modelul ERANGE EV este mai eficient decât anvelopele convenționale, având o rezistență la rulare cu 25% mai mică, cu performanțe oferite la frânare cel puțin la fel de bune și cu un zgomot generat la rulare mult redus.


Erange EV reușește să egaleze sau să depășească performanța multor mărci de anvelope premium în cele trei atribute funcționale cheie (rezistență la rulare, rezistență la uzură și aderență generală), demonstrând că EcoPoint3 este tehnologia ideală pentru producerea unei game de produse destinate mobilității electrice.


Comments


bottom of page