top of page

Seria succeselor continuă pentru FALKEN AZENIS FK510! FOARTE RECOMANDAT de publicația auto ACE!

Updated: Feb 7, 2022


Anvelope vara Falken FK510

Jurnaliștii de la publicația auto ACE LENKRAD au oferit modelului FALKEN AZENIS FK510 calificativul “FOARTE RECOMANDABIL” ca urmare a punctajului mare obținut în testul desfășurat cu anvelope de vară cu dimensiunea 225/45 R17.


Cele nouă modele participante au fost supuse diverselor probe solicitante în urmă cărora anvelopa AZENIS FK510 si-a demonstrat performanțele reușind să obțină un total de 152 de puncte, fiind la o diferență de doar 5 puncte față de poziția câștigătoare.


Anvelopa FALKEN a excelat prin nivelul de siguranță oferit în rulare, datorită aderenței excelente pe carosabil ud. AZENIS FK510 a câștigat detașat la acest capitol obținând 68 de puncte.

Rezultatele înregistrate în celelalte etape au fost aproape la fel de remarcabile, modelul FALKEN reușind să obțină 51 de puncte la aderență pe asfalt uscat, cu doar 2 puncte mai puțin față de câștigătorul probei.



Anvelopa vara FK510


Performantul model de vară, AZENIS FK510, s-a bucurat de un real succes încă din 2016, momentul lansării sale pe piață de către grupul japonez SUMITOMO, proprietarul mărcii FALKEN.

AZENIS FK510 este produs în nouăzeci și șase de dimensiuni, cuprinse între 17 și 22 de inci, cu indici de viteză V, W și Y.



Anvelope vara Falken


Comments


bottom of page