top of page

Spectaculos, fenomenal- Noul DOTZ SPA

Updated: Feb 7, 2022


Jante aliaj DOTZ SPA

DOTZ a venit cu o noua janta din aliaj cu multiple spite elegante pentru masinile compacte si de gama medie. Viraje rapide, un profil unic si pur si simplu legentar, exsita un motiv pentru care circuitul de curse auto belgian Spa-Francorchamps este numit "cea mai frumosa pista de curse din lume". Faimosul eponim a inspirat designerii DOTZ sa creeze un adevarat as sportiv- DOTZ SPA. Spitele largi, combinate cu contururi fine si o zona centrala compacta si profunda, asigura un aspect dinamic care incata privitorii.

Janta asimetrica cu zece spite a fost dezvoltata in special pentru masinile compacte si mijlocii. Modelel precum Volkswagen Polo, Mazda 3, Ford focus, Audi A3, Seat Leon si altele asemenea vor fi incatnate ca DOTZ Spa vine cu o aprobare VTA. Janta din aliaj inspirata de sportul cu motor este disponibila in dimenxiunile 7.5X17, 8X15 si 8X19 inci.


Noul design incitant al DOTZ Spa atrage im mod magic atentia. Dinamica formei drepte, universale, aminteste de un motor pornit care nu se odihneste niciodata. Aspectul stralucitor este subliniat in continuare de variatiile de culoare black and dark. Pentru a evita zgarieturile pe contururile fine, acestea sunt protejate de vremea severa de copseaua SRC de calitate superioara.


Sunteti gata pentru o intoarcere dinamia a DOTZ Spa? Obtineti o previzualizare rapida a aspectului spectaculos in configuratorul 3D de jante de pe www.janta.ro si alegeti varianta de culoare potrivita. Indiferent de combinatia pe care o alegeti, cu DOTZ Spa stilul dumneavoastra va fi unul legendar.



Janta aliaj DOTZ

8 views0 comments

留言


bottom of page