top of page

SUMITOMO BC100 - anvelope de vară economice complete


Sumitomo Rubber Industries reprezintă, pe piața producătorilor de anvelope, un colos care depășește în vânzări mărci cunoscute precum Pirelli, Hankook sau Yokohama.


Cu un portofoliu care cuprinde, printre altele, branduri precum Falken și Sumitomo, dar și marca Dunlop în Asia, Africa și America de Sud, Sumitomo Rubber Industries este al cincilea cel mai mare producător de anvelope din lume.


Dintre mărcile grupului japonez, anvelopele Sumitomo ies în evidență, reprezentând o variantă extrem de echilibrată în segmentul economic, pentru toate categoriile de autovehicule, fie ele compacte, din clasa medie și mare, crossover, SUV, Cargo, sport și premium.


Pentru turisme mici și medii, anvelopele de vară Sumitomo BC100 reprezintă cel mai bun un raport cost/calitate. Designul inovativ, construcția solidă și calitatea fără compromisuri fac din acest model un instrument precis și confortabil, care oferă o experiență sigură și fără emoții la volan.  


Anvelopele Sumitomo BC100 au clasa B la frânarea pe carosabil umed pe toate dimensiunile disponibile și reprezintă rezultatul a peste 100 de ani de expertiză la cel mai înalt nivel, în cele mai riguroase condiții, pentru a continua supremația grupului japonez în segmentul cu cei mai acerbi competitori.

Comments


bottom of page