top of page

Triangle EffeXperience 2023

În cadrul evenimentului EffeXperience organizat în luna iunie la Budapest, divizia europeană Triangle Tyre și-a propus să ofere jurnaliștilor auto și principalilor distribuitori experiența de a testa limitele celui mai nou pneu premium, EffeXSport TH202, pe unul dintre cele mai celebrate circuite din campionatul de Formula 1, Hungaroring.

Prin progrese constante ale departamentului de Cercetare și Dezvoltare, dar și prin adoptarea celor mai avansate tehnologii, Triangle Tyre a demonstrat că poate crea un echilibru între performanță și confort, dezvoltând o anvelopă cu rezultate excelente, atât la frânarea pe uscat, cât și pe carosabil umed, dar care oferă și precizie în viraje, stabilitate la viteze mari, precum și rezistență crescută la uzură.

EffeXSport TH202 este o anvelopă asimetrică modernă, cu patru caneluri longitudinale largi pentru a minimiza acvaplanarea și elemente diagonale suplimentare pentru a îmbunătăți evacuarea apei, fără a compromite rigiditatea anvelopei la viteze mari. Profilul său inovator oferă o amprentă optimizată și, împreună cu blocuri mari rigide, îmbunătățește răspunsul în viraje și capacitățile de frânare.

Hungaroring este unul dintre cele mai solicitante și tehnice circuite din campionatul de Formula 1 și a reprezentat câmpul de luptă perfect pentru demonstrarea capacităților de tracțiune, aderență și viteză în viraje ale noului pneu de la Triangle.

Secțiunile drepte de mare viteză întrerupte de șicane ascuțite, suprafața alunecoasă și succesiunea de viraje extrem de rapide au testat limitele unor superbolizi precum Alpine A110 S, VW Golf 8 R și Mercedes-Benz AMG A45 S. Însă anvelopele Triangle EffeXSport TH202 din dotare au abordat excelent porțiunile dificile ale circuitului, ridicându-se la înălțimea provocării.

Participanții la test au fost extrem de mulțumiți de comportamentul predictibil al anvelopei și de progresivitatea răspunsului la inputurile de direcție, accelerație sau frânare. Structura anvelopei lucrează la unison cu banda de rulare pentru a garanta tracțiune maximă și a oferi feedback excepțional, indiferent de agresivitatea cu care se abordează virajele, pentru a permite șoferului să folosească cu încredere întregile capabilități ale mașinii.

Gama premium Triangle EffeXSport TH202 cuprinde 54 de dimensiuni, de la 16 la 20 de inchi, cu clasele A-B la frânarea pe carosabil umed, urmând a fi extinsă cu 50 de repere noi până la sfârșitul anului. Pe JANTA.RO găsești cele mai bune prețuri la anvelopele Triangle!



header.all-comments


bottom of page