top of page

Triangle Tyre pregătește un stand de 150 mp pentru The Tire Cologne 2024

Triangle Tire pregătește un stand de 150 mp pentru The Tire Cologne 2024

Triangle Tyre va expune la The Tire Cologne cu un stand de 150 mp conceput pentru a-și evidenția locul de pe piața europeană a anvelopelor.


Standul va avea un perete LED de 12 mp, ajutându-l să iasă în evidență printre cele +273 de standuri de expozanți confirmate confirmate pentru expoziția care va avea loc în intervalul 4-6 iunie, la Köln, Germania.


Triangle a dezvăluit că standul său va prezenta produse noi în segmentele PCR, TBR și OTR, demonstrând concentrarea Triangle pe furnizarea de soluții de top pentru a acoperi toate segmentele.


Ca parte a angajamentului său cu clienții, Triangle Tyre va găzdui o cină de gală exclusivă la prestigiosul Park-Café din Köln, oferind o oportunitate unică de relaționare într-un cadru pitoresc de-a lungul râului Rin.


Brandul Triangle a fost relansat în Europa odată cu deschiderea sediului său regional în Italia în 2017. Brandul a reunit o echipă de profesioniști experimentați în anvelope, însărcinați cu volume în creștere distribuite în toate țările de pe continent și parteneriate puternice pe termen lung cu importatori cheie și distribuitori care sunt lideri de opinie pe piețele lor naționale respective.


Triangle și-a îmbunătățit, de asemenea, calitatea gamelor sale de produse în fiecare segment în ultimii ani. Acesta vizează „cel mai bun din clasă din perspectiva raportului de poziționare preț-calitate” pe segmente, în timp ce gama sa OTR este bine stabilită în întreaga lume prin oferte de furnizare de echipamente originale pe multe piețe cu mărci de mașini de top.

4 views0 comments

Comments


bottom of page