top of page

Un NOU SUCCES pentru NEXEN Tire în testul ACE Lenkrad!

Updated: Feb 7, 2022


Anvelope vara nexen NFera Sport

NEXEN Tire înscrie o nouă reușită în cadrul testului demarat de Auto Club Europa (ACE) Lenkrad, una dintre cele mai mari publicații germane din domeniul auto, recunoscută pentru testele sale exigente.


Cele nouă modele de anvelope de vară participante, cu dimensiunea 225/45 R17, au fost montate și testate pe un Volkswagen Golf VIII. În urma probelor riguroase, jurnaliștii au evaluat modelul NEXEN N’FERA Sport ca fiind cel mai echilibrat din punct de vedere al performanțelor oferite pe carosabil ud și uscat. Valențele anvelopei NEXEN au fost validate în fiecare probă, cel mai important criteriu în care N’FERA Sport a excelat peste așteptări fiind frânarea. Performanțele înregistrate la frânarea pe carosabil ud și uscat i-au adus un punctaj decisiv în vederea ocupării primei poziții în clasamentul final.


În urma punctajului final, modelul N’FERA Sport, fabricat în unitatea de producție NEXEN din Europa, a fost desemnat câștigătorul testului ACE, reușind să obțină și calificativul „FOARTE RECOMANDABIL” din partea publicației.


Anvelope vara Nexen


NEXEN N'FERA Sport este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 17 și 20 de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.



Anvelope Nexen


18 views0 comments

Commentaires


bottom of page