top of page

Westlake și Goodride impresionează la Nürburgring


Compania ZC Rubber, producătorul anvelopelor WESTLAKE și GOODRIDE, a organizat un eveniment de trei zile la renumitul circuit Nürburgring. Cu aceasta ocazie, jurnaliștii auto și principalii distribuitori au avut prilejul de a testa cele mai noi anvelope de vară din portofoliul companiei.

ZC Rubber a împărtășit cu invitații săi și detalii despre cele mai noi tehnologii de mixare a materiilor prime folosite în procesul de fabricație a noii generații de anvelope, precum si obiectivele pe termen lung și strategiile de vânzări și marketing ale companiei.

Westlake ZuperAce Z-007 și Goodride Solmax 1 sunt cele mai noi anvelope de vară ultraperformante produse de ZC Rubber, care beneficiază de certificare TÜV SÜD și sunt disponibile de la 17 inchi până la 22 de inchi, cu indici de viteză V / W / Y și aderență de clasa A pentru toate reperele. Acestea au fost testate în cadrul mai multor probe de frânare pe carosabil umed și uscat, slalom și manevrabilitate pe circuit.


Ambele anvelope au primit feedback pozitiv de la participanți, aceștia evaluând anvelopele ca fiind foarte echilibrate din punct de vedere dinamic, cu performanțe foarte bune la frânare și niveluri înalte de confort la rulare.





Comments


bottom of page