top of page

WestLake ZuperAce Z-007: clasa A pe carosabil ud!


Noile anvelope de vară UHP de la WestLake, ZuperAce Z-007, oferă Clasa A la frânare pe carosabil ud, pe toate dimensiunile, pentru dinamism fără compromisuri!


WestLake a reușit să strecoare pe banda de rulare nu mai puțin de  4 caneluri pentru rezistență la acvaplanare  și 3 centuri mediene pentru asigurarea unui contact neîntrerupt cu asfaltul, investind în tehnologii noi de mixare pentru a crește densitatea compoziției. Ca beneficiu extra, anvelopele sunt mai rezistente la uzură și oferă rezistență scăzută la înaintare, pentru un consum redus de combustibil pentru mai mulți kilometri.


Astfel, ZuperAce Z-007 devine o anvelopă extrem de performantă, economică și durabilă, care oferă  aderență și siguranță în orice condiții


Confortul suprem este altă caracteristică a noilor anvelope Westlake și se datorează designului inovativ al benzii de rulare, cu blocuri sculptate asimetric, decupaje precise și striații subtile care au rol de insonorizare a zgomotului produs la rulare.


Anvelopele de vară Westlake ZuperAce Z-007 vor fi disponibile turismelor cu roți de 17"-22" în diametru, indicii de viteză de la V la Y și clasa de frânare A la toate cele 70 de dimensiuni disponibile.


Comments


bottom of page